جدیدترین آمار مبتلایان و قربانیان کرونا
بازدید:۸۴
بنابر تازهترین بهروزرسانیِ «ورلداُمتر» از آمار جهانی کرونا (کووید ۱۹)، روز گذشته در کشورهای مختلف در مجموع بیش از ۳۷۰۰ مورد جدید ابتلا به کروناویروس شناسایی و پنج فوتی گزارش شده است.بنابر تازهترین بهروزرسانیِ «ورلداُمتر» از آمار جهانی کرونا (کووید ۱۹)، روز گذشته در کشورهای مختلف در مجموع بیش از ۳۷۰۰ مورد جدید ابتلا به کروناویروس شناسایی و پنج فوتی گزارش شده است.
همچنین آمریکا با ثبت پنج فوتی و بیش از ۳۰۰۰ مورد جدید ابتلا به ترتیب بالاترین آمار تلفات و مبتلایان کرونایی را در شبانهروز گذشته در جهان گزارش کرده و این کشور همچنین از ابتدای همهگیری تاکنون با اختلاف چشمگیر از سایر کشورها، بیشترین میزان تلفات و ابتلا را داشته است.
طبق آمار جهانی، در مجموع موارد ابتلا در کشورهای مختلف تاکنون به ۷۰۳ میلیون و پنج هزار و ۳۸ نفر رسیده و مرگ ۶ میلیون و ۹۸۱ هزار و ۳۴۲ بیمار نیز تأیید شده است.
دادههای ورلداُمتر همچنین حاکی است بیش از ۶۷۳ میلیون و ۹۰۶ هزار پرونده پزشکی (۹۹ درصد) از کل ابتلاهایی که نتایج آن مشخص شده، به بهبود مبتلایان (شامل بیماران تحت درمان در منزل یا بیمارستان) منتهی شده است.
پایگاه دادههای جهانی ورلداُمتر از تاریخ ۲۹ ژانویه سال ۲۰۲۰ میلادی، ثبت آمار رسمی مرتبط با کرونا را آغاز کرده است.
در میان ۱۰ کشوری که به عنوان مناطقی با بالاترین آمار ابتلا در بالای جدول ورلداُمتر جای گرفتهاند، آمریکا همچنان با ثبت بیش از ۱۱۱ میلیون ابتلا و بیش از یک میلیون و ۱۹۶ هزار فوتی به ترتیب رکورد ابتلا و مرگهای کرونایی را در کل دنیا دارد.
پس از آمریکا، دو کشور هند و فرانسه با عبور از ۴۰ میلیون ابتلا به ترتیب جایگاه دوم و سوم را به لحاظ آمار کل مبتلایان اشغال کردهاند.
همچنین در فهرست آمار فوتیهای این بیماری در حال حاضر بعد از آمریکا، برزیل با بیش از ۷۰۰ هزار فوتی و هند با بیش از ۵۰۰ هزار فوتی، بیشترین مرگ و میر کرونایی را به ثبت رساندهاند.
بر همین اساس، فرانسه در حال حاضر رکورددار ابتلا در قاره سبز (اروپا) است و روسیه نیز با ثبت بیش از ۴۰۲ هزار فوتی، بالاترین آمار مرگهای کرونایی را تاکنون در این قاره گزارش کرده است.
تازهترین آمار کرونا در نقاط مختلف دنیا به تفکیک کشورها و با تقسیمبندیهای قارهای، زمانی و موضوعی در جدول جهانی ورلداُمتر بهروزرسانی میشود.
سازمان جهانی بهداشت (WHO) در تاریخ جمعه ۵ مه ۲۰۲۳ به طور رسمی پایان وضعیت اضطراری کووید ۱۹ در جهان را اعلام کرد. این سازمان در ژانویه ۲۰۲۰، شیوع ویروس کرونا را یک وضعیت اضطراری بهداشت عمومی و نگرانی بینالمللی اعلام کرده بود.
21458/غ